Θα διαμορφώσουμε μια
στρατηγική εργασίας για να
αναπτύξουμε την επιχείρησή
σας μέσω της διαχείρισης
κοινωνικών μέσων
Η πληρωμένη διαφήμιση Google Ads είναι το σημαντικότερο εργαλείο στοχευμένης διαφήμισης, καθώς προβάλλει την ιστοσελίδα ή το e-shop, τη στιγμή της αναζήτησης, μέσα από συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά (keywords).
Η νούμερο 1 πλατφόρμα αναζήτησης σε παγκόσμιο επίπεδο : Google
Έχετε επιχείρηση, ιστοσελίδα ή e-shop που θέλετε να προωθήσετε διαδικτυακά με τη χρήση καμπάνιας στην πλατφόρμα του Google Adwords;

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση της καμπάνιας σας, ξεκινώντας από την ανάλυση τόσο της επιχείρησης όσο και της αγοράς και του ανταγωνισμού, κάνοντας την αποτελεσματική, ουσιαστική και άμεση.

Θα βελτιστοποιήσουμε την καμπάνια σας έτσι ώστε να έχετε τα μέγιστα οφέλη σε κάθε κλικ που πληρώνετε, δηλαδή ίδιους επισκέπτες με λιγότερα χρήματα ή περισσότερους επισκέπτες με τα ίδια χρήματα.
Διαχείριση Google Ads
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Την πλήρη χάραξη της βέλτιστης, για την εκάστοτε περίπτωση, Στρατηγικής Ανάπτυξης
Την επιλογή και στόχευση των ιδανικών για εσάς
Ad Groups
Την εξεύρεση και την τελική επιλογή των ιδανικών Κeywords (λέξεις και φράσεις κλειδιά)
Τη διαμόρφωση του βέλτιστου και ταυτόχρονα ορθολογικού budget, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ξεχωριστές απαιτήσεις και οικονομικές δυνατότητες
Την προώθηση της διαφήμισης σας προς τις σωστές κατευθύνσεις (όπως πχ προς τις ιδανικότερες σελίδες υποδοχής, Landing Pages)
Το Conversion Τracking
Τον συνεχή έλεγχο της πορείας της καμπάνιας σας στο Google Adwords, με ταυτόχρονες κινήσεις βελτιστοποίησης, όποτε και αν χρειασθούν.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες. Επιλέξτε τον πιο βολικό τρόπο για να επικοινωνήσετε μαζί μας ή αφήστε τα στοιχεία σας για έλεγχο και ανάλυση λογαριασμού και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν
+30 697 853 1527
mediafirst.gr@gmail.com
By clicking the button you agree our Privacy Policy
All rights reserved © 2021