Εμπορική & Εταιρική Ταυτότητα - Branding
Όνομα, Λογότυπο, Motto/Slogan


Η δημιουργία μιας πρωτότυπης και αντιπροσωπευτικής
εταιρικής ή εμπορικής ταυτότητας είναι ένας συνδυασμός
τέχνης και δημιουργικής οπτικής επικοινωνίας.

Εκφράζει και απεικονίζει, μέσα από το αποτέλεσμα που δημιουργούν
τα σχήματα και τα χρώματα, την προσωπικότητα μιας επιχείρησης,
ενός project ή μιας ενέργειας.

Το όνομα, το λογότυπο, το σλόγκαν αλλά κυρίως η ιστορία και οι αξίες που βρίσκονται πίσω από όλα αυτά, με τις κατάλληλες τεχνικές σχεδιασμού, μπορούν να δώσουν σε μία επιχείρηση την μοναδικότητα που της αρμόζει.

Εμείς σας παρέχουμε υπηρεσίες σχεδιασμού και δημιουργίας πλήρους εταιρικής και εμπορικής ταυτότητας, πλήρως προσαρμοσμένα στην κουλτούρα, τις αξίες και τις ανάγκες ενός brand σας, προσδίδοντας χαρακτήρα. Δημιουργώντας έτσι, ένα brand με αξιοσημείωτα οπτικά χαρακτηριστικά τα οποία προκαλούν μόνιμη εντύπωση στο κοινό.Η Εταιρική ταυτότητα, περιλαμβάνει τη δημιουργία ονόματος, motto/slogan και το σχεδιασμό μέσω της γραφιστικής, λογότυπου, έντυπων, γραμματοσειρών, χρωμάτων κ.α. για να ενσωματωθούν στη στρατηγική της εταιρείας για τη δημιουργία του εταιρικού της προφίλ.

Επωνυμία (brand name): το λεκτικό δηλαδή στοιχείο, που αποτυπώνεται στη μνήμη του κοινού, με το οποίο είναι απαραίτητο να συνδυάσει το κοινό την επιχείρηση.

Λογότυπο: το ισχυρότερο οπτικό μέσο της ταυτότητας της επιχείρησης, που παραπέμπει το κοινό στα συγκεκριμένα προϊόντα και έχει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μίας συγκεκριμένης αντίληψης του κοινού προς την επιχείρηση.

Motto: Ένα έξυπνο slogan λειτουργεί ως ένα συμπληρωματικό λεκτικό στοιχείο της εταιρικής ταυτότητας. Βοηθά σημαντικά ως επεξηγηματική φράση, κυρίως όταν το αντικείμενο της εταιρείας δε γίνεται αρκετά σαφές μέσω της επωνυμίας της.
Το εμπορικό σήμα ή αλλιώς το λογότυπο μιας εταιρείας, είναι ένα από τα σημαντικότερα συστατικά για μια επιτυχημένη στρατηγική Branding. Είναι το οπτικό σύμβολο, το οποίο αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας και αποτυπώνεται στο υποσυνείδητο των πελατών σας, ως η καρδιά της εταιρικής σας ταυτότητας.

Εμείς δημιουργούμε μαζί σας ένα λογότυπο που αποτυπώνει το χαρακτήρα της επιχειρησής σας ή επανασχεδιάζουμε αυτό που ήδη έχετε ώστε να καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες, την τοποθέτηση, τη διαφοροποίηση και σε απτά στοιχεία όπως η παλέτα χρωμάτων, η τυπογραφία, τα γραφικά, η απεικόνιση και ο σχεδιασμός.

Το γραφιστικό τμήμα του γραφείου μας, θα συνεργαστεί μαζί σας, ώστε να αναδείξει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησής σας.
Μακέτες κάθε είδους όπως:
  • Κάρτες
  • Επιστολόχαρτα
  • Φάκελοι
  • Folder
  • Συνταγολογία
  • Διαφημιστικά φυλλάδια – φέιγ βολάν
  • Προσκλητήρια γάμου – Βάπτισης
  • Αφίσες
  • Επιγραφές κ.α.
Γραφιστικά
Λογότυπο
Άλλες γραφιστικές υπηρεσίες:
Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες. Επιλέξτε τον πιο βολικό τρόπο για να επικοινωνήσετε μαζί μας ή αφήστε τα στοιχεία σας για έλεγχο και ανάλυση λογαριασμού και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν
+30 697 853 1527
mediafirst.gr@gmail.com
By clicking the button you agree our Privacy Policy
All rights reserved © 2021