Γνωρίστε το άνθρωπο πίσω από την MediaFirst
Είμαι ο Στελιος Βασιλάκης

Όλοι ξεκινάνε από κάπου. Εγώ, λοιπόν, ξεκίνησα με το πτυχίο μου στα οικονομικά και το μεταπτυχιακό μου τίτλο σπουδών στο MBA. Ασχολήθηκα αρκετά με το αντικείμενο μου, ως σύμβουλος χρηματοοικονομικών αλλά και πέρα από αυτό με διαχείριση εκδηλώσεων και κατέληξα στην ενασχόλησή μου με το Social Media Management (SMM).

Μέσω της εμπειρίας μου από τις επιχειρήσεις που εργάστηκα αλλά και ως ειδικός, επωφελήθηκα σημαντικά από τη σωστή τοποθέτηση, την ενίσχυση της διαδικτυακής μου ταυτότητας και την συνεργασία μου με όλα τα εργαλεία κοινωνική δικτύωσης.

Έχοντας αποκτήσει αυτή την οικειότητα με το ψηφιακό marketing και βλέποντας το εφαλτήριο που αποτέλεσε σε εμένα τον ίδιο, πιστεύω ότι σήμερα κάθε επιχείρηση και μάρκα είναι αναγκαίο να το χρησιμοποιεί.
Κύριος άξονας της δουλειάς μου είναι να σας φέρω πιο κοντά με τους πελάτες σας. Να τους μεταφέρω το μήνυμα της επιχείρησή σας με τον κατάλληλο τρόπο. Να τους ακούσω, να επικοινωνήσω μαζί τους, να τους κατανοήσω, ώστε να τους προσφέρω αυτό που θέλουν. Αυτό που πραγματικά χρειάζονται!
Ως δημιουργός της εταιρίας Mediafirst, εγώ και η ομάδα μου είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και να διαμορφώσουμε μια στρατηγική εργασίας για την ανάπτυξη της επωνυμίας ή της επιχείρησής σας
στο διαδίκτυο.
Σας περιμένω να συνεργαστούμε και να χαρίσουμε στην επιχείρησή σας την στρατηγική που της αξίζει!
Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες. Επιλέξτε τον πιο βολικό τρόπο για να επικοινωνήσετε μαζί μας ή αφήστε τα στοιχεία σας για έλεγχο και ανάλυση λογαριασμού και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν
+30 697 853 1527
mediafirst.gr@gmail.com
By clicking the button you agree our Privacy Policy
All rights reserved © 2021